Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvillelse

 

 

trasig

kastas i rännstenen

spyr upp avskyn

 

lovar sig själv

aldrig mer

blåljuger hjärtlös

 

hånskrattet ekar ihåligt

bära eller brista

natten så lång

 

sista natten

nytt liv skönjes

ännu en (omedveten) lögn

 

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-06-04 13:56



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Moment 22
2020-06-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Dramatiskt med verklighetsförankring. Inte lätt att ta sig upp ur rännstenen. Men lätt att ljuga för sig själv.
2020-06-04

    Lena Staaf VIP
Fin och dramatisk dikt.
2020-06-04

  ULJO
Bra där
2020-06-04

  BenGust VIP
Illusionen är ofta illusorisk men greppar man efter halmstrån...
2020-06-04

  Kungskobran VIP
Nödlögn är tillåtet
2020-06-04

  Marita Ohlquist VIP
Kan vara svårt att resa sig igen efter att ha fallit.
2020-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP