Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄLSKA MIG ALLTID

 

när stormen anfaller

regnet piskar livet

med hårda händer

 

tomheten ekar i väggar

saknadens knivhugg

genomborrar hjärtat

 

låt mig höra din röst

tysta stormen inuti

viska ömt jag älskar dig

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2020-06-04 18:05



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Fint att kunna göra dikter av det svåra.
Vackert som en tavla.
2020-06-05

  Feliaxel VIP
En fin önskan som man vill att blir verklighet
2020-06-05

  Niliboy
En härlig önskan i ljuva sommartid!
2020-06-05

  Blomma-Stjärna VIP
det är skönt ja, rent av nödvändigt när livet är hårt att - åtminstone inom sig - kunna höra den älskades röst; "Jag älskar dig"!
2020-06-04

  Marita Ohlquist VIP
När livet är tungt och besvärligt är det förlösande att höra de vackraste orden som finns...Jag älskar dig.
2020-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP