Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Depressiva Rim Seminarier.

Återigen gav jag hela min tid,energi och Hjärta...för att återigen bli ett Fån.
Lugnt svälj alla piller bara både atarax, Concerta....och för o somna glöm inte Zopiclone.

Vem är jag? Någon som är rädd för o Släppa.
Du bestämmer. Om vi ensamt ska gå o Deppa.
Ensamheten. Förvandlar mina tankar till Knäppa.
Folk med kroniskt krossade hjärtan...går inte o peppa.....går inte o peppa...går inte o peppa......går inte o peppa....går inte o peppa....går inte o.......går inte....Går........



Tänker på din o min framtid.....men det var Igår.




Bunden vers (Rim) av SgtChrille
Läst 224 gånger
Publicerad 2020-06-04 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SgtChrille
SgtChrille