Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bronsspjutet

I tusen sängar låg tusen åldringar och dog
I deras hosta så kunde ingen höra deras sista ord
En stark yngling vakade hos dem
Och plötsligt
Ett bronsspjut i hans hjärta




Fri vers av Roggebogge VIP
Läst 117 gånger
Publicerad 2020-06-05 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roggebogge
Roggebogge VIP