Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardag i händelserummet

Det är då sannerligen inte enkelt att beskriva mitt liv i händelserummet som bildar en värld för sig i ett kamratskap med månen.
Där får nämligen varje gestalt i all hast hämtad från gatorna vid torgeten bestämd tid att leva i, speciell position och rörelsemängd vilka klargörs beroende på styrkeförhållandet i månglimret.
Men om jag upplever en liknande verklighet har jag inte klart för mig ännu.
Allt produceras från en handväv som har samma mönster som denna värld och den utvecklas utanför väven.
Dessa förhållanden beskrivs i en miljö som bäst kan beskrivas med långa undflyende meningar i en miljö där vågornas rytande bildar den enda bakgrunden.
Men att luckas plocka ut en händelse bland en massa liknande som samtidigt skall bjuda på läsmotstånd så att mina grannköpta läsare skall trivas men alltsammans ger mig fantastiska föreställningar bortom min vardag.





Prosa av Lennart Andersson
Läst 112 gånger
Publicerad 2020-06-05 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andersson