Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommar

inställt är små grodorna
och konfrencier i svettig sverigedräkt
med fotbollsstrumpor därtill
han som brukar skriksjunga vid stången
blir kanske en bara en burk med sill
och den plågande känslan av att vi kunde varit lyckliga ändå
vi kunde stå i susande gröna lågor
berusade av helig önskan att vara till
vi i villaområdet




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-06-05 16:20



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Väl beskrivet. Denna villrådighet. Vad gör man - tja...
2020-06-21

  ULJO
Humor i alls in melankoli
2020-06-08

  lodjuret/seglare VIP
Ett liv är väl ofta i ett efter som före, sådan kan dagen levas i ett snöre, det som dras ibland av barn ett, fast ibland barn visst hamnar snett, hittas kan i någons inre som kallar, men kring stången väl grannar trallar...?
2020-06-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Med en dos humor i svärtan diktar du coronasorgens tid.
2020-06-06

    Lena Staaf VIP
Lite humoristiskt fast ändå med sorg i Coronatid.
2020-06-05

  Kajan VIP
Sparsmakad sammanfattning, pricksäkert, med svärta under.
2020-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP