Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SMÅFÖRETAGARE - tanka

Nyanser av grönt

en mustig färgrik tavla

utanför fönstret

jobbar spindlar på näten

bärfis lägger gröna ägg




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-06-05 18:59



Bookmark and Share


  M.Eta
Naturen är full av liv så sant!
2020-06-08

    Lena Staaf VIP
Poetisk blick på det myllrande jobbet i naturen.
2020-06-06

  Öknens Ros VIP
Spindlar idoga små arbetare som spinner nät efter nät, bärfisen inte lika beundrad.
2020-06-06

  Feliaxel VIP
Naturens små arbetare
Fint
2020-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP