Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bläckfisken

Slår ut sina långa armar

Omfamnar allt

Dras ned i sanden

fångar sitt byte in i sitt rum av avlägsen känsla

Känner ser med sitt öga

följer havsbotten

 rullar ihop sig på jakt efter mat

Stannar till vid en sten  ibland

Alger och växter

Havets botten vilar bläckfisken 

Glittrande färger som blänker till

ses från havsytan

Se bläckfisken kamp med andra djur i havets djup

Livet rör sig.....

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-05 21:11



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Fin skildring av havets under.
2020-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP