Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är livet...?

Vad är livet
annat än att andas ut och in
äta, dricka, fylla på kroppen
med bränsle

Sova, vakna till en ny dag
vaka, sova igen, låta dygnsrytmen råda

Vem skänkte mig livet?
Min moder och min fader
eller Skaparen?

Om livets mål är att
fortplanta sig...
Vad är då målet för oss
som inte lyckats med det?

Svara mig gärna om ni kan...




Fri vers (Prosapoesi) av bohemen VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-05 22:21



Bookmark and Share


  Svart svan
Bra fråga...att förkovra sig, kanske?
2020-06-16

  Öknens Ros VIP
En fråga svår att svara på. Kanske att hitta en mening som gör livet värt att leva, goda vänner, hobbys t ex.
2020-06-06
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP