Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gräslöksblomster

Stormen tilltar,

hela världen flyger,

svävar på osynliga virvlar

i luften och bland molnen

med allt i sin väg

på väg mot månen

och bort mot solen

bränna dig kan du göra

och tämja gräslöksblomster i ett trädgårdsland,

men ej den pust som försvinner

med vindens lätta smekning.




Fri vers av Emilia Mattsson
Läst 238 gånger
Publicerad 2020-07-01 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emilia Mattsson
Emilia Mattsson