Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en bränd liten anteckningsbok

en gång
skrev jag ner allt som hade hänt
hans kommentarer
uppmärksamheten
lekarna
hans händer
som kändes som syra
hur han rövade bort mina andetag
tårarna som steg i mina ögon
i bilen på väg hem
efter den sista gången

jag skrev
allt
om honom
om vad han hade gjort
mot mig
i en liten anteckningsbok
som jag lade på elden
nån dag efteråt
sedan dess
tystnad




Fri vers (Fri form) av Convallium
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-07 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Convallium
Convallium