Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tränga undan allt övrigt

En del intryck som får dig att minnas Du har ju redan varit där. Egentligen sökte du ett intryck som var syrad av ett sådant mörker att man kunde lyssna av omgivningen efter material så att man skulle ha en story efter en halvtimmas tid. Nu gäller det att släppa taget och göra dig stegvis kunnig om tillvaron för absolut vetskap skulle enbart leda till bekymmer. Du är inte den typ av person som skall gå in i några djupsinnigheter. När det kommer till redigering så skall du få fram ditt jag så läsaren känner sig hemma. Eftersom de flesta av oss är fiktiva hålls vi vid liv genom att något bakomvarande sätter på och trycker av våra sändare. Från ett vindprång söker vi nu yrvakna få fatt på tillvaron innan det släcks ned på denna scen. När nästa tonar in skall vi vara förberedda så att allt skall bli som vanligt det vill säga vi följer traktorföraren på Livets åker.




Prosa av Lennart Andersson
Läst 100 gånger
Publicerad 2020-06-08 07:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andersson