Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Kondomsnubben röker brajj.

Jag är den supercoola kondom snubben använd mig vid samlag och du slipper barn som du endå inte vill ha.

Jag suger upp kuken med min kropp och fastnar hårt runt det enda du har älskat.

Sprutar spermien rakt i mitt gap och får mig drunkna av alternativa spyor.




Fri vers av föredrar
Läst 536 gånger
Publicerad 2006-07-10 21:48



Bookmark and Share


  Robert W
fan vilken hård text.
gott det.
hårt är bra.
2007-01-07
  > Nästa text
< Föregående

föredrar
föredrar