Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


(Femhundra är jag värd)

I
Sköldpaddor kan visst springa, skrik du efter mig.
och försökte snubbla över asfalten.
men jag trodde dig aldrig.

II
Är ingenting på ingentingskalan.
Får ingen mat bara amfetamin på silverfat.
Vad är upp vad är ner vad är vänster vad är höger.
Alla frågor får mig undra är jag hög?

III
Går på gatan ihop en levnadsstandard.
Jag vet att du är en idiot, skrattar jag åt alla män
dom bara bugar och fäller upp sin stolthet.

(Femhundra är jag värd)

men jag tror ändå inte på samhetskval
och bajsknulla kan väl som helst göra.

IV
Tar fram sprutan som gör mig hel men nejnej jag är
ingen sprutnarkoman för alla ordbedömingar är inte vad
dom verkar vara och allt är inte som det ska vara.
Och mitt blod är inte mitt eget.

V
Världen är uppdelat i olika världar, skrik jag.
men du förstod aldrig och sa \"du är här med mig\"
och jag skrik alltid tillbaka

\"nej, världen är inte gjord för såna som mig
som ligger med knarksprutan i armvecket
och krälar mellan verklighet och verklighet\"




Fri vers av föredrar
Läst 646 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-07-22 00:39



Bookmark and Share


    tanto
Fruktansvärd verklighet! Gör ont i hjärtat!

"Mellan verklighet och verklighet", bra formulerat!
Fint flyt och berättarteknik!
2005-07-22
  > Nästa text
< Föregående

föredrar
föredrar