Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Fjärilseffekt - KÄRLEK

Jag älskar dig vill jag skrika ut för hela världen
men min röst når inte ens dig
och grannarna bara klagar på ojud.

Fast jag vet att jag bara behöver viska för att du ska förstå.




Fri vers av föredrar
Läst 679 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-07-25 19:52



Bookmark and Share


    Jennifer.A
Vilken fin dikt!
2005-10-03
  > Nästa text
< Föregående

föredrar
föredrar