Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


KÄRLEK

Det känns så härligt att kunna säga ”Hon är min”
och kunna syfta på dig, det är känns härligt när du
säger att jag är din och bara din.

II.
För visst är vi våra varandras.

Hjärtat sitter alltid där det sitter
men visst flyttar vi på det med
sinnet i upprymda tankar.
För mitt hjärta är inte enbart mitt eget,
du har tagit det med hjälp av din existens.

Snurra ihop våra känslor, vrid och vänd
få dom flyta ihop i varandras.
Släng in älska, trohet och för alltid
kasta sen in dom i våra hjärtan.
Få det att tjuta av verkligheten och
sprängas av lycka.

Slänger heteronormativiteten
och skapar kärlek av kärlek.
Producerar känslor ur vårt
medvetande och skapar just
våran egen värld.

(För du kom med livet
Du ger och jag tar)




Fri vers av föredrar
Läst 638 gånger
Publicerad 2006-12-19 21:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En ljuvlig beskrivning av lesbisk kärlek....*ler *
2006-12-23
  > Nästa text
< Föregående

föredrar
föredrar