Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen till ett intet

Min penna frostar av olika stämningar och känslor
men åtskilligt är inte lämpligt att skriva ned
Slutligen svällde alltsammans okontrollerat
över hela pappersbunten
Nu ligger materialet hos Granskaren
Mina ord skyggar för hans rödpenna
för han har en utomordentlig förmåga att
läsa mellan raderna och avslöja
vad jag egentligen velat skriva
Utanför fönstret störtar vattnet ner för fallet
Medan min stora fågel av undertryckta stämningar
försöker övervinna honom
och ibland till och med ett intet
på vägen till min utplåning.




Fri vers av Lennart Andersson
Läst 116 gånger
Publicerad 2020-06-09 02:28



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
God nihilistisk anda kryddad med den internaliserade Granskaren
2020-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andersson