Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill minnas med ett leende



När jag har tagit det sista steget
går andra vidare utan mig

trots att jag inte länge är
så finns jag kvar
så länge de minns mig

gör vad jag kan för att mitt namn
skall ligga mjukt i deras minnen




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2020-06-09 10:48



Bookmark and Share


  DominiQueen
Så vackert Du har en så mjuk och skön själ.
2020-06-11

  bibbi ahrnstedt
Fint, insiktsfullt. Ja så vill man att de kommer att ha mjuka minnen sedan.
2020-06-10

  Rise Little One
Vilken underbar inställning i livet!
2020-06-09

    carinamnm
Fin och ödmjuk.
2020-06-09

  Briza media
Viktiga insikter och ambitioner, fint skrivet. Kort, koncist och äkta!
2020-06-09

  Kajan VIP
Fin text om djupt mänsklig tanke/känsla.
2020-06-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint tänkt! Precis så vill man att de som lever vidare ska minnas en. Något att jobba på, för många, tänker jag.
2020-06-09

  KattenKin VIP
Oj vad fin tanke om vad du vill lämna efter dig!
2020-06-09

  Niliboy
Ja nog känns saknaden stor men vi finns ju som själar, bara att komminucera med. Om man vill?
2020-06-09

  Klint
ett stort hjärta hade jag gärna pränta här, jättefint

2020-06-09

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
En vacker tanke om fin framförhållning!
2020-06-09

  Blomma-Stjärna VIP
en meningsfull, vacker livs-intention!
- bokmärke!
2020-06-09

  ULJO
I evigheten finns man alltid kvar som ett minne
2020-06-09

  Maria Sundelin VIP
Ja hur man blir ihågkommen kan vi själva påverka
Kramar
2020-06-09

  Sparvögat VIP
Minnet av någon älskad finns kvar för evigt i hjärtat...
2020-06-09

    Max Poisé
En vacker egenskap som borde skrivas på plakat!
2020-06-09

  Öknens Ros VIP
En stilla önskan att få uppfylld.
2020-06-09

  Feliaxel VIP
Man hoppas att man skapat fina minnen för dom som kommer efter
2020-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP