Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag blev en kanondag

Ah, idag återtog jag min värdighet som människa
Jag sjöng ju på gågatan i två omgångar.
Det gjorde gott det.
Å den söta frisörskan
Hon var där mittemot min lilla estrad

jag fick låna hennes toalett
-- bara en sån sak!

Vi satt en stund utanför frisörsalongen
å då kom det fram
att hon gärna ville
lära sig skriva svenska.

Ah - det fröjdade mitt hjärta...
Så imorron ska hon få en dos
av det ädla svenska skriftspråket
klockan tre på eftermiddan.

Det blir ju ett litet jobb för mig
sen får vi se hur det går...

Jag får tacka min högre makt för denna dag.




Prosa av bohemen VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-06-09 19:20



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Aldrig fel att hjälpa sin medmänniska.
2020-06-10

  bibbi ahrnstedt
Fint skrivet, givmildhet och att bjuda på sig själv är stort.
2020-06-10
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP