Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Troligtvis och Jante!

Troligtvis.
Så blir man vis!
Genom att säga varken det ena eller det andra, är jantes andra okända lag , och tag...
Om livet!




Bunden vers av Mim
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-10 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim