Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett möte

Håll om mig släpp inte taget

Se min rädsla dagen som kommer närmare

Det okända inte veta vad som ska ske

Stå där tätt håll om mig

Säg till mig allt ordnar sig

Bakom mörkret släpps ljuset in i rummet

Längtan värmen får darrningen att upphöra

att veta du är här ger livet en stark mening

Ödmjukheten runt oss gör kärleken unik

Ett möte så varmt i dörrar som aldrig stängs

en ny tid väntar blir......

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 104 gånger
Publicerad 2020-06-10 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP