Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erövra Världen

Jag vill
Återvända
Till barndoms dagar

Molnfria himmelska
Lek och spring
I benen

Skratt så
Vi kiknade
Härlig kramp
I magen

Vi till synes
Fogade oss
I de vuxnas
Växelspel

Men i vår
Trädkoja
Smidde vi
Våra planer

Svor ed
Med vårt
Röda blod

Att vi
Skulle
Erövra världen









Fri vers av Virvelvind
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-11 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Virvelvind
Virvelvind