Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Martins \"flickan\", som väckte minnet av regndanserna då jag var liten


Leende

.

Bland tusentals
regndroppar

I dans

Med ansiktet
vänt mot himlen




Fri vers av Mejja
Läst 338 gånger
Publicerad 2004-10-20 23:31



Bookmark and Share


  Martin VIP
att dansa med tusentals regndroppar, orädd med ansiktet vänt mot himlen. Tack
2004-11-01

  Rachel Roth
...åååå.....så härligt med ansiktet mot regnet.....lek och livfull!
2004-10-21

    Agneta VIP
jag vill ut o le mot värlen genast... :) Snyggt Majsi!!!
2004-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Mejja