Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årsgång i händelserummet

Öga
följsam till stumhet
Mun
har redan berättat om
att man låtit kulor och krut
från de kvarglömda bössorna
skjuta salut
till vemodet
över tidens gång
Någonting
låter varje dammfri årgång
söka upp nervernas smärtkroppar
för att sopa varje ledsamhet
under mattan
medan jag
går ut till körsbärsblommorna
och andas vår




Fri vers av Lennart Andersson
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-12 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andersson