Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ord

Clara!
Håller mig krampande i fodral.
Mot glittrande bågar och skärningspunkter.
Stödjer mig mot stålpinnar. Faller i skikt, i döda och levande. Ord.

Jag söker dem. Lockar. Drar. Skyler min nakenhet och finner världen.
Hårda prismor, stelnat vatten. Islikt och drömskt.
Och sen när jag kikar över kanten. Som skär i mellangärdet. Snuddar jag.
Anar jag nästan. Dig. Som är himmelsblå.
Jag är fångad i en dröm. I en prismas veck.




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-13 01:58



Bookmark and Share


    Max Poisé
Ett genomgående fotografi av ord! Detta tilltalar! Mycket bra skrivet!
2020-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP