Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhetens brunn

Kikar  ned tomt

fraserna ekar

Finns inga känslor kvar

botten är nådd

fyll brunnen med kärlek glädje

Låt vattnet rinna ned i stril

av tårar och trötthet i botten av djupet

Lägg bort stunden alvar och se kärleken

glädjen bubbla upp och ge hjärtat kraft

se ned i över fyllda brunnen

Det har slutat rinna manna minnen

Stäng brunnslocket

Kanske allt blir som förrut.....

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-12 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP