Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLA SLÅR ALLA - tanka

Sjuka sandlådan

viktiga petimätrar

tycker olika

som de värsta experter

räknar dödstal olika




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-06-15 18:11



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra och tänkvärd tanka...
2020-07-11

  Magdalena Eriksson VIP
bra formulerat av töntigaste tävlingen
I vilka har lyckats bäst?
vem ska få duktighetsmedaljen
vem ska in i mitten och skämmas ögonen ur sig!
2020-06-17

  Flicis VIP
Tanken i texten förtjänar ett - wow.

Att med så få ord säga så mycket och skapa en "väckelse" om vården.
2020-06-17

  ULJO
Håller med Marita.
2020-06-16

  Feliaxel VIP
Märkligt att ingen är överens om viktiga saker
2020-06-16

  Blomma-Stjärna VIP
håller med Marita -
som lyssnare till de viktiga petimätrar och experter
åker man hit och dit och känner sig utmattad eller lurad eller dum i huvudet...
verkligen "sjuka sandlådan"
2020-06-15

  Marita Ohlquist VIP
Vem skall man lita på?
Bra skrivet.
2020-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP