Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VADAN OCH VARTHÄN?

Om man lämnar den större frågan,
den om början och slutförvaret,
får man dra på den stora plågan,
att man inte längre har kvar ett
smått begär att få veta svaret,
när man ändå har fått förmågan.





Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2020-06-17 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP