Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan dig

utan dig skulle mitt liv vara helt meningslöst
utan dig skulle jag inte ens leva
för du är ju jag
och jag du




Fri vers av jennie.
Läst 464 gånger
Publicerad 2006-07-11 02:07



Bookmark and Share


  Freya
sorglig, vacker, fin. <3
2006-07-24

  A Ocean
vackert, så vackert.
2006-07-11
  > Nästa text
< Föregående

jennie.
jennie.