Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nytt år


det nya året är här
en ny tid
tid att börja om, bygga upp allt från grunden

alla gamla sorger försvinner
alla tunga deprissioner avslutas
med ett fyverkeri
ett fyverkeri av rött och guld, blått och silver

ett nytt år - nya tider
nya sorger, nya depressioner

trodde du ja!
det är ju samma gamla problem kvar, de från
det gamla trötta året.




Fri vers av jennie.
Läst 601 gånger
Publicerad 2006-12-23 19:27



Bookmark and Share


    Ängel i regnet
bra tjejen!
2006-12-23
  > Nästa text
< Föregående

jennie.
jennie.