Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

acceptera allt...

tryck i dig bara, tugga svälj tugga svälj
pressa ner allt genom din sargade strupe
in med all skit i ditt eget blod
låt den pumpas runt till alla dina organ
då går säkert allt över

tugga svälj, tugga svälj.




Fri vers av jennie.
Läst 538 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-17 01:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jennie.
jennie.