Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jävla minnen......

nu är ni till sist borta.

allt är över.

ändå plågar ni mig ännu,
ni tar över
hela tiden malande och växande

Kan inte bara börja om.




Fri vers av jennie.
Läst 520 gånger
Publicerad 2007-06-17 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jennie.
jennie.