Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mekaniska portar och valv

Som att en mekanisk port öppnats av virvelvinden av ångest och besvikelse
Kugghjul som pressas och klickar i varandra
Osynliga krafter gödda av avund, smärta, ensamhet och solkade samveten
Varför flyter texten fram över fingrarna så ohämmat oftare med tårar i bakgrunden?
Ventilen till överlevnad?
En tragisk dramaturgi
Plågan sedd i ett romantiskt skimmer?
En avledande gest
Hjärna i fokus
Kugghjul i portavalv
Glömska för en stund, lättnadens rus




Fri vers av Lady and the Tramp
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-19 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady and the Tramp