Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnen den vackraste

Omfamnande mjuk
Varliga händer av täckesdun
Tillflykten i ljuvt mörker
Känn tyngden och viktlösheten
Värme och smekande svalka
Snurrandet avtar, ett annat sus tar vid
Omfamning




Fri vers av Lady and the Tramp
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-28 04:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady and the Tramp