Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter 9års uppehåll loggade jag in. Denna fanns kvar från 2008-03-10 som ett utkast. Nu fick den publiceras som minne.


Ett frö

Tusensköna ute i ödemarken
Dammkorn samlas på den vita sarken
Lager på lager tills blomman är täckt
Smuts och sten tills livet är släckt

Men djupt ner i jorden någonting
Den bräcker marken med kraft och sting
Ett litet frö från den döda skönheten




Fri vers av Lady and the Tramp
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-16 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady and the Tramp