Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuva midsommaren

Båten seglar havet är  blått

vinden smeker ditt hår

styr kosan mot bryggan lägger till land

finklädda feststämning kliver i land 

skratten ekar festen är igång

bordet står dukat med alle rätter som hörer till

på gården står midsommarstången klar

barnen leker och solen skiner

gemenskapen glädjen står högt i tak

nu ska det firas den ljuva midsommaren

solen går sakta ned glassen klirrar skål

någon tar stigen till berget och tystnaden är slående

sakta går solen ned bakom klippan

vandra  längs ängen plocka vildblomster

sätter i håret och du smeker kinden lätt säger

Du är så fin

Nattugglan hoar

Festen fortsetter och alla dansar är glada

jordgubbarna lyser på gräddtårtan det smakar sommar

champagne bubblar i kroppen

den ljuva midsommaren är här igjen

njut........

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 112 gånger
Publicerad 2020-06-20 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP