Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har alltså själv hittat på den.


An english Limerick made by me

There was a lady from Limerick
She didn´t like her husband´s dick.
But anyway in the month of May
He put it in -- and he was quick!




Bunden vers (Limerick) av bohemen VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-20 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP