Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinna tillbaka

Virvlar av farten som är bakom var hörn

Väntar att fånga in drivkraften.i allt

Roterar roterar i hjulet som går runt

tiden tickar och går

Leva här och nu är mer viktigare än att springa till tåget som går näsan förbi

Stanna upp

Får vänta andas in

det stelnar till i kroppen och isar av kylan långsamt

tränger sig på

Kasta då av och vinn tiden tillbaka

Då allt var så enkelt och bra

och dagarna bara gick av sig själv

och tryggheten och förväntan

bara blev och fanns där då kanske nu.........




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2020-06-21 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP