Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnmöte

Vatten mot vatten

när morgonen är en himmel

 

och slättens kärrhök sitter

på åkerstolpens ände

och ser mot horisonten

 

 

den såg jag

på vägen mot gråhällen

 

i riktning österut

där regnets droppar

syr pärlor över sjöns klänning




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-06-22 07:54



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så vackert Peter
så vackert
2020-06-26

  bibbi ahrnstedt
Oh så vacker särskilt sista raden "syr pärlor över sjöns klänning"
2020-06-24

  bibbi ahrnstedt
Oh så vacker särskilt sista raden "syr pärlor över sjöns klänning"
2020-06-24

  Nils-Robert
Vackert fångat om morgonens själ.
2020-06-23

    ej medlem längre
Som ett vackert skimmer ligger dina ord och vilar i daggen och regnet i en grå dag. Underbara bilder!
2020-06-22

  Kajan VIP
Tycker mycket om den här, som både börjar och avslutas med vatten som förenas:
"... regnets droppar
syr pärlor över sjöns klänning", jättefin.
2020-06-22

  Öknens Ros VIP
Härlig naturupplevelse!
2020-06-22

  Kungskobran VIP
Fint, regn är underbart vackert
2020-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP