Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröst

Sov med huvet i mitt knä
sov och låt ditt hjärta vila
Sov imorron ska du se
är det onda borta

Sov och dröm om havet
sov och dröm om sommarlek
sov så kan ja kanske lova
tröst till brustet hjärta

Sov låt inte min smekning störa
sov trots hopplöshetens grepp
Sov och försök att inte känna
mina tunga tårar droppa på ditt bröst




Fri vers av ospray
Läst 495 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2004-10-21 10:56



Bookmark and Share


  Peppe11
alltså jag förstår inte... Denna underbara dikt är läst 128 gånger, och inte fått mera kommentarer än så här!!!
Den är fantastiskt fin, och den ger mig såna härliga associationer...
Jag tycker du skriver så vackert.
Kram P
2008-03-11

  Ronny Berk
sorgsamt finstämd poesi med smeknings vara...ja...
2008-01-29
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray