Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REGNET ÖSER NER - tanka

Träden står nöjda

njuter uppfriskande regn

gult pollentäcke

kastas ut med badvattnet

gröna blad nytvättade




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-06-23 18:06



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man får vara tacksam för regnet, det behövs likaväl som solskenet...fin tanka...
2020-07-11

  Solweig Jansson VIP
Frisk och fräsch blir man i själen av din tanka !
2020-06-30

  Magica VIP
Bra och livsnödvändigt med regn. Tyvärr har somliga människor ingen moral/insikt, de kör med vattenspridare hela dagarna i tid och otid, så får hoppas på än mer regn, en tid iallafall!

Fin och hoppingivande liten dikt!
2020-06-27

  Rise Little One
Vilken uppfriskande observation av naturen, vår bästa vän.
2020-06-24

  Judas Ekholm VIP
Till och med en surkukad pessimist som undertecknad känner ju hur hjärtat sprattlar när jag läser dina ord. Brutalbra.
2020-06-24

  Marita Ohlquist VIP
Fint skrivet om det uppfriskande och nödvändiga regnet.
Här är marken torr så det ryker och vi har bevattningsförbud.
2020-06-24

  M.Eta
Tanka rätt i tiden!
2020-06-24

  Niliboy
Härligt med regn och en sval bris!
2020-06-23

  Blomma-Stjärna VIP
vackert om träd-o-regn-njutning
2020-06-23

  Feliaxel VIP
Regnet behövs
2020-06-23

  ULJO
Välgörande för naturen
2020-06-23

  Öknens Ros VIP
luften skön och klar
när det regnat har
blad och grönska
vad mer kan man önska
2020-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP