Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2012


KNIVHUGG I HJÄRTAT

 

Där stod det

 

svart på vitt

ville inte tro

vad jag såg

 

läste det igen

igen och igen

 

sanningen hånlog

svarta bokstäver

dansade tango

 

knivhugg i hjärtat

kortslutning mellan

hjärnans synapser

 

du och jag

skulle bli vi

 

på pappret stod

en annans namn

lysande i glödskrift

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-06-24 18:33



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket berörande...
2020-07-11

  Solweig Jansson VIP
Att bli sviken på det sättet är akut smärtsamt - hur kan det ske ?! Samtidigt, med facit i hand, blev du räddad undan en falskhet du ändå inte kunnat leva med. Svårt att förstå att någon man älskar kan vara sådan.....
2020-06-30

  Magica VIP
Berörande!
2020-06-27

  Blomma-Stjärna VIP
läste "Knivhugg i hjärtat" på två sätt; första versionen: diktjaget såg en notis om den person, som hon tänkt bli ett par med, att han var en mördare, han hade huggit en kvinna i hjärtat!
andra versionen: diktjaget fann att den hon skulle äkta förlovade sig med en annan!

Bra skrivet!
2020-06-25

  Öknens Ros VIP
Att bli sviken är nog det svåraste att bli utsatt för.
2020-06-25

  Feliaxel VIP
Starkt berörande rader
2020-06-25

  Marita Ohlquist VIP
Ryser när jag läser din text om att bli sviken.
Måste ha tagit lång att bearbeta och komma vidare.

2020-06-24

  bibbi ahrnstedt
Nää så jobbigt, inte ofta som det kan bli så väl
2020-06-24

  ULJO
Fruktansvärt
2020-06-24

  Niliboy
Huvva va hemskt, vädrar hugaligen!
2020-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP