Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm

Jag drömde i natt.
Höll hårt om henne,
borrade in näsan i rastaflätorna.
Kände doften av otvättat hår
cigarettrök
och blöt hund.

Jag drömde att hon var död.
Jag hade gömt hennes kropp i en byrålåda i hallen
och det började lukta
och jag ringde begravningsbyrån
som undrade varför jag gjort som jag gjort

Jag svarade "Hon är min!".
Väckte maken när jag ropade rakt ut.




Fri vers av kirsti ylinikka VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-25 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kirsti ylinikka
kirsti ylinikka VIP