Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickor på tå

Ni vet dem flickor som går på tårna som om de var gjorda av glas?

Kan jämföras med vissna midsommarblommor i en vas

En bas av parfym, vodkashots och lidande

De höga klackarna och tårna, svidande

Dessa flickor kan också jämföras med ett sår

Djupt och mellan deras lår

När de går så blir såret aldrig läkt

Men de bryr sig inte att det är helt uppfläkt

För medans de går på tå

Så år de vackrare än få

Folk ser på dem och blir oroliga

Men de ser inte sig om för de vet att dem är otroliga




Fri vers (Modernistisk dikt) av LuukadeLuuna
Läst 179 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-06-25 22:37



Bookmark and Share


  osynligt- synlig.
Dom bevistas mest vid festliga tillfällen.
Var har du sett dem?
2022-09-19

    ej medlem längre
Sköna och undersköna kvinnor gör omgivningen orolig för de har sådan utstrålning och auktoritet, man blir het.

Snygg presentation om det vackra folket!
2022-09-19
  > Nästa text
< Föregående

LuukadeLuuna
LuukadeLuuna