Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en gammal en...


Känslor

Jag står här i ensamhetens mörker, livets lusta sinar sakta…
Då hör jag ditt skratt i mörkret, en ängels ljus, ett skratt av glädje, ett skratt av sorg…
Tårar faller från mina kinder, hoppet kommer åter, äntligen kan jag leva…
Med dig är livet värt att leva, Med dig har livet en mening, Med dig kan jag vandra in i evigheten…
Hör mina ord min lyckoängel, lämna ditt mörker, kom ut i ljuset, låt inte världens bekymmer dig bekomma…
Jag förstår dig, jag förstår dig alltför väl, jag ser ditt liv, ditt mörker…
Lyss till mig min svarta ros, lyss till mina ord, hör ljusets budskap, så som jag hörde ditt…

Det min själ, mitt hjärta, känner för dig, bekommer ingen annan…
Det jag känner är endast ditt, och kommer alltid att vara ditt…
Du bör se, du bör förstå, jag älskar dig min ängel, nu och för alltid, och ingen känsla kan övervinna denna…
Du bör se, du bör förstå, jag håller av dig mer än något annat i världen, förstå mig nu, förstå mig snälla du…

Jag älskar dig min ängel, tårar faller i natten, men min silverne hand finns där, finns där och fångar upp dem, du står inte ensam, du står med änglarna, min kärlek är stor och den håller du, och med den kommer mitt beskydd, och starkare beskydd än från en som älskar finns ej i denna värld…




Fri vers av Who's Alone ?
Läst 348 gånger
Publicerad 2006-07-11 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Who's Alone ?
Who's Alone ?