Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken könsdefinition använder du mest när du skriver?

Jag är en Hon.
Därför använder jag, när jag skriver rollkaraktären av en kvinna väldigt ofta.
Du är kanske en han, och gör likadant?
Kanske att du är en Hen? Och alltså skriver om dig själv på detta sätt?
Om du nu skriver enligt din egna könstillhörighet...
Har du aldrig haft lust att rucka på din könstillhörighet/könsidentitet, när du skriver?
Tex. om du är kvinna, gå in i rollen som man.
O.s.v.




Bunden vers av Mim
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-27 02:50



Bookmark and Share


  lilla t
Jag skriver som texten kommer... Texterna knackar på så skriver jag ned dem...könet är bestämt när texten knackar på går ju inte att Skriva annorlunda då... Men är själv en hon. Är nog lite en pojkflicka... Eller var nu satsar jag fullt på att vara tant :)
2020-06-27

  SatansSon VIP
jag är en flickpojke.men skriver om mig som en hanne.
2020-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Mim