Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam på stranden



Satt ensam på stranden och grät

hade oro i kroppen

kände mig liten och betydelselös

lyssnade på vågornas rytmiska rörelser

sakta började kroppen röra sig i samma takt

blev lugn och harmonisk

insåg att jag hade uppgifter att fylla

borstade av kläderna

tömde skorna

körde hem

kände framtidstro och tillförsikt




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2020-06-29 09:23



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fin text...naturen har en helande inverkan på oss...
2020-07-11

  överlevaren VIP
Vatten har en stark påverkan, det lugnar och upplevs rogivande....kanske för att vi vaggas i fostervatten under nio månader.

2020-07-05

  Magica VIP
Naturens läkande kraft, fint beskrivet. Kram
2020-07-05

  lila fjäderblomman VIP
Fint om hur havet, naturen kan hela oss.
2020-07-03

  Maj-Lis VIP
Fin text och fint slut
2020-07-02

  bibbi ahrnstedt
Fint, havet och vågorna kan ge en ro. Att söka sig till naturen är mycket helande
2020-07-01

  Solweig Jansson VIP
Väldigt fin text ! Känner igen mig ! Vid havet och i vågornas brus blir man ett med alltet, när man ser mot horisonten förändras perspektivet ....
2020-07-01

  Ezmeralda VIP
Visst måste vi få känna oss små ibland. Din tex ger hopp för alla.
Naturen är läkande och lugnet infinner sig.
2020-07-01

  Eva Helene VIP
Så fint och hoppfullt. Tänk om fler förstod att som du ta tillvara på naturens helande förmåga.
2020-06-30

  Gunnel Eriksson VIP
Naturens läkande kraft. Om man inte
har en strand i närheten kan man ta
till skogen eller parken. Fint beskrivet.
2020-06-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Healing i naturen, ett bra botemedel mot sorg och oro. Fint diktat!
2020-06-29

  KattenKin VIP
Gråta på stranden är läkande, har gjort precis samma sak, kanske därför jag tycker extra mycket om texten.
2020-06-29

  Maria Sundelin VIP
Ibland måste vi möta motgångarna för att komma vidare
Kramar
2020-06-29

  Öknens Ros VIP
En stunds kontemplation i naturen kan ha en helande verkan.
2020-06-29

  Kajan VIP
Fint om naturens helande, i närkontakt med den är vi ämnade att leva. Från svaghet i början av texten till styrka.
2020-06-29

  Niliboy
Det knökat till iblad å river å sliter, men Frälsaren hör vårt Rom å kommer så glad å förtröstansfull!
2020-06-29

  Blomma-Stjärna VIP
naturläkedom är inte så dumt (spara sjukvårdspersonal dessutom)
2020-06-29

  BenGust VIP
Enorma havspanoramat förminskar, klargör och rensar så vi kan gå vidare.
2020-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP