Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När inga sorger längre dagas

_________________________

När inga sorger längre dagas

När trasad längtan blir till år

När ingenting i världen enar

När ordens makt är allt för svår

 

Finns längtan efter rosenknoppar

Finns ömhet kvar att tro på frid

Finns önskan om en rofylld famn

Finns kärlek kvar i livets strid

 

Kom kraften ge mig åter liv

Kom skratta tills jag gråter tid

Kom andas rätt sorts energi

Kom följ med skogens sanna stig

_________________________

 




Bunden vers (Rim) av Magica VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-06-30 02:31



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
”Kom skratta tills jag gråter tid”
den berörde mig särskilt! Otroligt läkande och livsklokt!
Jag ”knycker” den som ett memento
2020-07-11

  Anna Nickolausson
full av givande energi och hopp
2020-06-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Vackert, hoppfullt, skrivet som en bön, tycker jag.
2020-06-30

  Sparvögat VIP
Så vackert och hoppingivande...
2020-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP