Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget ansvar  

 

 

Akta skuggorna!

Akta skuggornas makt!

 

Det är bara början

 

Akta mörkret!

Akta mörkrets enda mål!

 

Det är slutet på ljuset

 

Akta drömmarna!

Akta drömmarnas tyranni!

 

Ondskan hälsar på

 

Akta flyktingarna!

Akta flyktingarnas makt och krav på dig!

 

Invasionen har bara börjat

 

Akta dumheterna i livet!

Akta dina dumheteter jag/du själv begått!

 

De kan vara slutet på min/din existens

 

Akta ditt svaga hjärta!

Hjärtat har inga ögon men hjärnan gör det

 

Hjärtas blindhet leder till egen förintelse




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2020-07-01 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP