Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konst med en skjuts ifrån litteraturen (som jag skrivit)!

Trollbinder. Det går mer troll, överallt. I alla sammanhang. Det går troll i det här! :)(Konst)
Tredjeperson- Hälsar, och ett namn, eller för det oss närmre varann, har vi uppnått en relation? Eller förbindelse? Ett djupare plan?
Gångtunnel, eller tunnelbana?(Konst)
Vargtimmen? Håller vi vargen i schack? Låter den tämjas? Eller förvildar den? (Konst, tre bilder)!




Bunden vers av Mim
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-02 04:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim